Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15

Ternet Ninja topper i historisk biografår

24-03-2019

Løgstør BIO har gjort status på den første generalforsamling efter flytningen til Lanternen, og succesen er stort set total.

Af Jacob Dalgaard

Den 24. maj sidste år indviede Løgstør BIO sin nye biograf i Lanternen, og det slog øjeblikkeligt positivt ud på billetsalget, at der nu var en topmoderne biograf med to sale og især meget eftertragtede sæder i sal 1. Mens besøgstallet i 2017 var på 9.357, steg tallet i 2018 til 14.909.

- Vi kan se, at det var den rigtige beslutning at flytte, og det glæder vi os over. Vi har kørt i 10 måneder, og vi kan glæde os over fortsat travlhed og mange gæster til de fleste film. Vi har også rigtig mange film, for det meste 3-4 film på en aften og ekstra om eftermiddagen i weekenderne, sagde BIO-formand Mona Jensen på generalforsamlingen.

Den suverænt mest sete film i 2018 var Journal 64, der blev vist 48 gange og set af 1458 publikummer. Nummer to er Ternet Ninja, som først kom i biografen 25. december. Inden nytår nåede den at tiltrække 698 biografgængere, men filmen sælger stadig biletter i Løgstør BIO, og Mona Jensen kunne fortælle de mange fremmødte på generalforsamlingen, at Ternet Ninja med 1797 solgte billetter allerede er toppscorer i den nye biograf.

Løgstør BIO drives af frivillige. Deres indsats er sammen med de mange solgte billetter naturligvis stærkt medvirkende til, at biografens kasserer, Susanne Hansen, kunne fremlægge et regnskab, der viste et pænt overskud på driften

- Aldrig har vi haft så meget at takke for, og aldrig har vi haft så mange, der er rigtig god grund til at takke.
Jeg tør ikke begynde at nævne navne, da jeg helt sikkert ikke vil få alle med. Utroligt mange har vist os velvilje og støtte på forskellig vis, sagde Mona Jensen.

Der var genvalg til de bestyrelsesmedlemmer i Løgstør BIOs Venner, som var på valg. Bestyrelsen har konstitueret sig og ser således ud:

Mona Jensen: formand
Lars Weje: næstformand og driftgruppe
Susanne Hansen: kasserer
Morten B. Laustsen: sekretær og IT
Louise Koefoed Mortensen: Filmgruppe
Annette Adamsen: PR
Ann Rosborg Larsen: vagtplanlægning
Troels Rosborg Larsen: operatører og teknik
Anette Birk
Stine Damgaard: suppleant

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!