Søndag d. 5. april 2020 - �rgang 15

GP Himmerland Rundt ryger også i vasken

23-03-2020

Arrangørerne af de to cykelløb på Europatouren - GP Himmerland Rundt og RENT LIV Løbet Skive - har idag besluttet at aflyse de to løb i år grundet Corona virussen. Løbene var berammet til d. 2. og 3. maj.

Løbsarrangør Mogens Kristensen oplyser, at på samme tid har det været en let og en svær beslutning at tage. Det var en let beslutning i forhold til folkesundheden, der altid kommer i første række. Det var en svær beslutning at aflyse helt, da vi måske godt kunne få andre løbsdatoer i  denne helt specielle situation. Men der er mange ting, der skal tages højde for ved den slags arrangementer. Det gælder lige fra holdenes løbsprogrammer til stor hotelkapacitet.

Arrangørerne satser på at løbene igen finder sted i 2021, men det kræver, at der også vil være sponsoropbakning til den tid. Dette vil nok igen være afhængig af, hvordan erhvervslivet kommer gennem den kommende tid.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!