Onsdag d. 26. juni 2019 - �rgang 14

Håndarbejde udstilles i kirke

08-04-2019

Haubro Kirke danner den 13. og 14. april for 5. år i træk rammen om en udstilling af håndarbejder, idet Krea Cafeen i Haubro igen i år har fået lov at låne kirken til udstilling af resultatet af vinterens mange sysler.

Krea Cafeen er en gruppe på omkring 25 kvinder, som i vinterhalvåret mødes i Haubro en gang om ugen og fremstiller alle former for håndarbejde, såsom patchwork, strik, hækling, broderi, syning og stoftryk. Krea Cafeen sælger ikke deres håndarbejder, men udstiller for at vise deres ting frem i håbet om at kunne være til inspiration for andre håndarbejdsinteresserede og at kunne udbrede denne interesse.

I forbindelse med åbningen af udstillingen lørdag vil kirkens nye organist Kasia Christiansen spille sagte musik, mens besøgende har mulighed for at gå rundt og se på de mange fine ting. Under hele udstillingen vil der være kaffe og kage til de besøgende og udstillingen afsluttes med gudstjeneste i kirken palmesøndag.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!