Søndag d. 27. september 2020 - �rgang 15
René Steffensen ses her til venstre med LIF's formand Chris Severinsen

Her er årets LIF'er

09-02-2020

René Steffensen med tilnavnet "Den røde baron" blev lørdag udråbt som årets LIF'er ved generalforsamlingen i Løgstør Idrætsforening.

"Årets LIF'er" tildeles en person eller gruppe, der har udmærket sig og har ydet en ekstraordinær indsats i og for LIF. Titlen er klubbens næsthøjeste udmærkelse kun overgået af udnævnelsen som æresmedlem.

Ved kåringen udtalte formand Chris Severinsen, at Rene Steffensen er en person, der står klar med sin hjælp til LIF-arrangementer som Blue Corner fest, Løgstør Open Air, ungdomsarrangementer, Himmerland Forsikring Cup, og som tager dommertjanser, er træner, ambassadør, materiale-indkøber og ikke mindst  træner hold, hvor egne børn ikke spiller.

- LIF kalder, du stiller og siger tak, du sørger for at alle får en oplevelse, og jeg kunne blive ved. En stor tak for din hjælp og dit virke. Du er en sand inspiration, lød det fra LIF formanden til René Steffensen, der fik en vandrepokal som synligt bevis på æren.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!