Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15

Her er de nominerede til Frivilligprisen i Vesthimmerland

29-09-2020

Frivilligprisen plejer at blive uddelt i forbindelse med markering af den nationale frivilligheds dag - Frivillig Fredag. Frivillig Fredag skulle have været afholdt den 25. september i Messecenter Vesthimmerland men er aflyst som følge af COVID-19 situationen. Det forhindrer dog ikke Frivilligrådet i at anerkende det store frivillige sociale arbejde der finder sted i Vesthimmerland og uddeling af frivilligprisen 2020 vil således også finde sted – dog under lidt andre omstændigheder.

Frivilligrådet har modtaget syv indstillinger til prisen og der har været tæt løb blandt de indstillede.

Godt Krams Venner er indstillet to gange – ved henholdsvis Randi Thomsen og Gert Wolff, for deres hjælpearbejde i butikken ”Godt Kram” i Aalestrup, hvor salget dækker husleje og faste udgifter samt støtter med penge, tøj med videre, hvor det er muligt.

Frivillige Hænder, Røde Kors Hjemmet i Løgstør ved Lis Pedersen og Margrethe Pehrson er indstillet for deres indsats med at forsøde tilværelsen og det gode hverdagsliv for beboerne. De hygger om beboerne og arrangere forskellige aktiviteter som banko, bagedage, ture ud af huset mm.

Mor Roligs Hjælpeteam ved Anette Rolighed Nielsen er indstillet to gange for hendes store indsats med indsamling og uddeling af alt fra spil og tøj til indbo og mad til trængende i hele Vesthimmerland. Alt dette sker fra Anettes privat bolig i Ullits.

De frivillige medarbejdere ved Barnets Blå Hus, Vesthimmerland er indstillet for deres kæmpe indsats for at rammerne omkring de udsatte børn af misbrugere er optimale.

Birthe Kjær Jensen, er indstillet for hende store engagement for Ældresagen Løgstør. Birthe har i mange år været bestyrelsesmedlem og er nu en aktiv instruktør både på land og i vand. Birthe besøger også jævnligt plejehjemmet Bøgely sammen med hendes hund, hvilket skaber glæde blandt beboerne.

Overrækkelse af Frivilligprisen sker forud for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 7. oktober og finder sted i Byrådssalen i Aars. Alle indstillede, Frivilligrådet og Kultur- og Fritidsudvalget er inviteret til at overvære

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!