Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15

Høstfest med Bo Young

28-09-2020

Allerede i januar planlagde planlagde Plejecenter Solvang i Aars, at der skulle holdes høstfest den 22. september. Som bekendt er der i mellemtiden kommet en pandemi, der har ændret mangt og meget.

Det har også påvirket høstfesten på Solvang, hvor pårørende ikke kunne få lov at deltage. Mmen snydes helt for fest skulle beboerne ikke. Derfor var Bo Young hyret ind til at synge for beboere og personale. Han sang en del af sine egne sange, men også nogle af sin fars, Jodle Birges, sange. Han var god til at komme rundt i salen, men holdt dog den passende afstand. 

Efter sangen, gik alle tilbage til de enkelte afdelinger, hvor der var dækket fint bord med georginer, halmfolk, fint foldede servietter og efterårsting fra haven.

Sønderup Landkøkken havde sørget for ål til alle, og Solvangs køkkenpiger havde lavet dessert. Der blev serveret øl og snaps til, så alle kunne skåle med hinanden. 

Så selv om høstfesten blev afholdt på en alternativ måde i år, så det ud til at alle fik en god fest.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!