Lørdag d. 27. februar 2021 - �rgang 16
Mogens Madsen med et lille udvalg fra Næsbydales Gadekøkken i Strandby

Hotelejer åbner gadekøkken i Strandby

18-02-2021

Nedlukning på nedlukning på nedlukning har fået Mogens Madsen fra Næsbydale Badehotel til at realisere tankerne om et take away køkken i Strandby.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

I al stilfærdighed har Mogens Madsen de seneste tre uger knoklet på den tidligere tankstation i Strandby for at blive færdig med Næsbydale Gadekøkken. I tirsdags slog han så dørene op til den nye take away-madsted, hvor der kun leveres mad ud af huset. Det har været en hel vanvittig succes, og vi har haft meget travlt, siger Mogens Madsen om de første par dage, og torsdag formiddag har han allerede bestillinger til både torsdag, fredag og på mandag. 

Mogens Madsen har drevet Næsbydale Badehotel i 5 år, men den idylliske beliggenhed i dalen ned ad den snørklede vej sætter sine begrænsninger. Stedet er formiddabel som restaurant, men beliggenheden og parkeringsmulighederne egner sig bare ikke til take away, forklarer Mogens Madsen.

Idéen om at åbne et decideret take away-køkken fik ny næring, da Nordjylland blev lukket ned, og da hele Danmark i december blev lukket, og Næsbydale Badehotel igen måtte holde lukket, var Mogens Madsen klar til at gøre noget. Den sidste gnist, der antændte iværksætteren kom, da statsministeren forlængede nedlukningen. 

Næsbydale Gadekøkken

Nu har han lejet butikslokalet på tankstationen i Strandby af Jimmi Skjærbæk. Lokalet er indrettet til storkøkken med en masse maskiner, som var til overs på Næsbydale Badehotel. Næsbydale Gadekøkken byder på en masse færdigretter efter samme menukort som forefindes på badehotellet. 

Gadekøkkenet har åben alle uges dage fra kl. 11.30 til 19, hvor man kan komme og afhente mad. Der er alt fra smørrebrød og lakseforret til etnisk mad til pizza fra badehotellets pizzaovn, som nu kommer til ære og værdighed igen. 

Mogens Madsen sætter en ære i at maden fra Næsbydales Gadekøkken lever op til samme standard som på badehotellet, og begrænset madspild har også høj prioritet. Overskydende kød vacuumpakes om aftenen i genanvendelige plastbakker, så det kan skæres i skiver og bruges til smørrebrød eller som pizzafyld den følgende dag. 

Hvis vi kan finde en dygtig smørrebrødsjomfru, så er hun ansat, smiler Mogens Madsen, der med sin nye butik i Strandby igen har fået nok at se til, selv om badehotellet fortsat er nedlukket. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!