Søndag d. 24. januar 2021 - �rgang 15

Ihærdige Camilla fik tildelt Unglederprisen

15-12-2020

15-årige Camilla Bech fra Vegger IF har i dag modtaget DGI's Unglederprisen.

DGI Nordjyllands Unglederprisen gives til unge frivillige mellem 13 og 17 år, som har været særligt engagerede i foreningslivet som f.eks. ledere, trænere, undervisere, bestyrelsesmedlemmer, udvalgsmedlemmer eller lignende, og/eller som har vist vilje til at dygtiggøre sig inden for foreningsarbejdet.

I dag gik årets pris til 15-årige Camilla Bech fra Vegger IF. Det er Vegger IF, der har indstillet hende til prisen, og i indstillingen lyder beskreves Camilla således: 

"Hun er frivillig træner for vores u9 hold og hun er altid klar på opgaver, der kommer i vores klub, både som træner men også øvrige opgaver. Og så er hun altid klar med en frisk bemærkning. Camilla spiller selv fodbold som målmand, og man kan altid høre hende. Så har Camilla taget ansvaret for rengøring for vores klubfaciliteter, hvilket hun sætter en ære i at få gjort ordenligt. Og hun gør det rigtig godt, og hun har æren for at lokalerne altid er rene og imødekommende til glæde alle vores medlemmer. hvilket er meget prisværdigt."

Prisen er på 2.500 kroner samt et diplom, og den blev i dag overrakt i Vegger Idræts- og Kulturhus af Peter Otto (Formand DGI Nordjylland) i overværelse af  Asger Andersen (formand for Kultur- og Fritidsudvalget) og Poul Erik Pedersen (Formand for Fritidsrådet).

Prismodtageren udpeges af Fritidsrådet og en repræsentant fra DGI Nordjylland.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!