Tirsdag d. 20. august 2019 - �rgang 14
Marianne Sørensen fik en afskedsgave og blomster overrakt af formand Keld Nielsen

IK Vest's finansminister takker af

12-02-2019

Efter 32 år i forretningsudvalget for IK Vest overlod Marianne Sørensen i aftes sin plads til yngre kræfter.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Generalforsamlingen i IK Vest i aftes var ikke helt som den plejer, for foreningen tog afsked med Marianne Sørensen, som er en af  kommunens trofaste foreningsmennesker. Gennem 32 år har hun siddet i IK Vest's forretningsudvalg og heraf har hun de seneste 26 år været kasserer.

I aftes fremlagde hun således sit sidste regnskab for IK Vest. Det var endnu et flot et af slagsen, der på bundlinjen viste et overskud på 27.053,28 kroner.

Den afgående kasserer fik rosende ord med på vejen af formand Keld Nielsen, der gjorde det klart, at Marianne Sørensen med sit exit efterlader et stort tomrum i IK Vest, og han takkede hendes for hendes store indsats gennem alle årene.

Det var slet ikke planen at det skulle blive til så mange år i forretningsudvalget, da hun sidst i 80'erne blev valgt ind på en generalforsamling på Trend Kro. Men hun blev og har været med fra dengang alle girokort til medlemmerne blev skrevet i hånden til i dag, hvor regnskab og medlemslister føres i et regnskabsprogram.

"Nu har jeg nået en alder, hvor nye kræfter skal til," sagde Marianne Sørensen, der havde forberedt en lille afskedstale, som hun læste op for de fremmødte medlemmer.

Nye kasserer er fundet

På Generalforsamlingen blev den ledige plads i forretningsudvalget overtaget af Anja Gregersen, der fremover skal løfte arven og holde styr på regnskabet for IK Vest forskellige udvalg. Desuden blev Bjarne Larsen genvalgt til endnu en tørn.

I håndboldbestyrelsen var der genvalg til Kevin Christensen og Mia Mikkelsen. I gymnastikbestyrelsen var der genvalg til Heidi Virenfeldt. I fodboldbestyrelsen var der genvalg til Paw Hougaard.

Efter mange år som revisorer ønskede Preben Christensen og Kristian Haldrup at blive løst fra deres poster. Der der ikke blandt de blot ti fremmødte medlemmer var muligt at finde nye revisorer, fik bestyrelsen forretningsudvalget mandat til selv at finde nye folk til posterne.

Ny struktur på vej

I sin formandsberetning kunne Keld Nielsen fortælle, at der har været svagt faldende medlemstal i IK Vest. Derfor havde han kun ros til overs for alle de frivillige, som har formået at tilpasse økonomien efter forholdene.

Men formanden varslede også en strukturændring i foreningen, hvor der ofte er svært at finde frivillige nok.

- Der er 400 medlemmer i IK Vest, hvoraf omkring halvdelen er børn. De har efter dagens standard 2,5 forældre, så der må være nogle flere derude, der kan hjælpe, sagde Keld Nielsen, der lod skinne igennem, at der alternativt vil være ting, der skal skæres væk.

En anden opgave, der trænger sig på, er en større renovering af klubhuset i Overlade, hvis det fortsat skal bruges, sagde Keld Nielsen i sin beretning.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!