Torsdag d. 22. august 2019 - �rgang 14

Iværksættere inviteres til konference i nabokommunen

08-05-2019

Markedsføring og salg er på dagsordenen, når der tirsdag den 11. juni bliver afholdt iværksætterkonference med overskriften ’Grib bolden’ på Hobro Idrætscenter. Arrangørerne bag konferencen er Business Rebild, Mariagerfjord Erhvervsråd og Iværksætter Væksthimmerland, som er gået sammen om at afholde et stort fælles arrangement for kommunernes iværksættere.

Markedsføring og salg er to essentielle emner, når det handler om at starte virksomhed og få en kundeskare, så iværksætterdrømmen kan blive en realitet og levevej. Til arrangementet er der derfor inddraget to eksperter indenfor henholdsvis markedsføring og salg, og de vil være dagens indlægsholdere.

Markedsføring er i dag et meget bredt område og dermed for mange noget uhåndterbart. Martin Linnemann Krogh, der er salgschef på Nordjyske Medier, kommer og fortæller generelt om SoMe, og hvilken effekt, anvendelsen kan have. Ydermere vil han give os et indblik i hvilke platforme, der anvendes hos Nordjyske Medier.

Salg kan for mange være et skræmmende emne at give sig i kast med og uden for de flestes comfort zone. Derfor får vi besøg af salgsekspert Rolf Høegh, der er hovedpersonen i DR2 udsendelsen ”Kunsten af sælge”. Rolf Høegh skal forsøge at gøre salg håndterbart på et niveau, således det kan lykkes for alle.

Arrangementet afrundes med stadionplatte og mulighed for at netværke med iværksættere fra de 3 kommuner.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!