Mandag d. 21. september 2020 - �rgang 15

Jakob Ellemann-Jensen melder afbud med dårlig ryg

11-09-2020

Jakob Ellemann-Jensen kommer alligevel ikke på besøg i Aars den 14. september som tidligere annonceret. Det skyldes, at Jakob Ellemann-Jensen har udviklet et par diskusprolapser i den øvre del af ryggen, der forhindrer en hel dag på landevejen. Jakob Ellemann-Jensen kommer alligevel ikke på besøg i Aars den 14. september som tidligere annonceret. Det skyldes, at Jakob Ellemann-Jensen har udviklet et par diskusprolapser i den øvre del af ryggen, der forhindrer en hel dag på landevejen.

”Vi er naturligvis kede af, at partiformanden ikke kan gennemføre besøget, men vi er samtidig glade for at Venstres lokale folketingsmedlem, Marie Bjerre, er frisk på at agere stand-in for Jakob Ellemann-Jensen”, udtaler Kristian Stein Nielsen, formand for Aars Venstre.

Programmet for dagen bliver justeret på den måde, at den politiske debat med elever på Erhvervsskolerne og et besøg på et lokalt plejehjem udgår. Marie Bjerre besøger Erhvervsskolerne om eftermiddagen og får en rundvisning og en orientering om vilkårene for at drive erhvervsskoler i en landkommune som Vesthimmerlands Kommune.

Jubilæumsarrangementet på Vesthimmerlands Museum i Aars om aftenen gennemføres med Marie Bjerre som oplægsholder i stedet for Jakob Ellemann.

”Vi er overbevist om at vi vil få et fint arrangement med sammenkobling af Aars Bys og Venstres 150-års jubilæer, og vil gerne understrege at alle er velkomne”, slutter Kristian Stein Nielsen.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!