Onsdag d. 30. september 2020 - �rgang 15
ARKIVFOTO: Jakob Ellemann-Jensen har tidligere været i Vesthimmerland, da han som miljø- og fødevareminister besøgte en gård i Vilsted i januar 2019 med blandt andre daværende folketingskandidat Marie Bjerre.

Jakob Ellemann-Jensen på jubilæumsbesøg i Aars

08-09-2020

Jakob Ellemann-Jensen besøger Aars den 14. september for at markere to jubilæer: Aars by fejrer sit 150-års jubilæum i år. Partiet Venstre fejrer også sit 150-års jubilæum i år.

Besøget indledes på Erhvervsskolerne i Aars, hvor Jakob Ellemann vil få én af byens store uddannelsesinstitutioner at se. Under besøget vil der også blive lejlighed til at drøfte politik med elever fra Erhvervsskolerne og Vesthimmerlands Gymnasium.

Senere på dagen besøger Jakob Ellemann et plejehjem på egnen.

Jakob Ellemanns besøg kulminerer om aftenen på Vesthimmerlands Museum i Aars. Her vil de to jubilæer blive koblet sammen på fineste vis. Museumsdirektør Broder Berg vil fortælle om Aars Bys 150 års historie. Tidligere borgmester i gl. Aars Kommune Per Nørgaard vil give et indblik i Aars Bys politiske historie med fokus på Venstres rolle heri. Og Jakob Ellemann-Jensen vil opridse Venstres 150 års historie med fokus på partiets rolle i det danske samfunds udvikling.

Der er således lagt op til en festlig cocktail af lokal- og landspolitisk historie.

”Vi glæder os til at byde vores nye formand velkommen til Aars, og til at se rigtigt mange af byens borgere”, siger Kristian S. Nielsen, formand for Aars og Omegns Venstre, som er arrangør af mødet. Der bliver gjort klar til at håndtere mange gæster på corona-sikker vis i museets udstillingssale.

Efter de tre oplæg vil der være kaffe og kage og mulighed for spørgsmål og debat. Arrangementet er en del af Aars Bys 150-års jubilæum. Det er gratis og åbent for alle.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!