Søndag d. 29. marts 2020 - �rgang 15

Jem & Fix-åbning uden wienerbrød

15-03-2020

Den nye Jem & Fix butik i Løgstør åbnede i morges klokken 08.00, og folk stod i kø for at komme ind.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Præcis klokken 08.00 søndag morgen åbnede butikschef Tommy Kramme gitterporten og døren til Jem & Fix's nye butik i Løgstør, som er nummer 122 i rækken. Udenfor stod en lang kø af mennesker klar til at komme ind. De forreste havde ventet udenfor i omkring en halv time. 

Men ikke alle kom ind i første omgang. På grund af corona-pandemien blev der kun sendt 50 ind i butikken, og omtrent lige så mange måtte vente, til det blev deres tur. Hele dagen vil der stå en vagt udenfor og sikre, at der ikke kommer flere ind, end der kommer ud igen. 

Pandemien har også fået Jem & Fix til at aflyse uddelingen af kaffe og wienerbrød i anledning af åbningen. Butikschef Tomme Kramme siger til Lokaltindblik.dk, at der op til åbningen har været mange overvejelser i spil som følge af den ekstreme situation i Danmark.

- Med de tiltag vi har gjort, gør vi faktisk endnu mere end dagligvareforretningerne for at undgå smittespredning, fastslår Tommy Kramme, der kommer fra en stilling hos kædens afdeling i Fjerritslev.

Butikken er bygget på Danmarksvej, hvor der lige til det sidste er blevet arbejdet intenst for at få det hele klar. Kun udenom butikken mangler der lige det sidste. Afdelingen har fire fuldtidsansatte tilknyttet samt flere løst ansatte. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!