Tirsdag d. 20. august 2019 - �rgang 14
Jesper Theilgaard

Jesper Theilgaard kommer til Løgstør og fortæller om klimaændringer

08-02-2019

Torsdag den 21. februar gæster meteorolog Jesper Theilgaard Folkeuniversitetet i Vesthimmerland, hvor han vil fortælle om klimaforandringer og den globale opvarmnings muligheder og konsekvenser.

Jesper Theilgaard startede oprindeligt karrieren som flyvemeteorolog ved Københavns Lufthavn og siden ved DMI, men vil for de fleste være kendt som mangeårig TV-meteorolog ved Danmarks Radio. Hertil kommer et omfattende forfatterskab omhandlende klima, vind og vejr.

Jesper Theilgaard ser det nu som en væsentlig opgave med baggrund i denne erfaring at formidle viden om de klimaændringer, der er i gang i øjeblikket. For der skal handles nu, hvis ikke klimaændringerne skal skabe mere kaos i verden, end der allerede er.

Dette skulle så gerne efterlade de besøgene i Folkeuniversitetet lidt mere afklarede omkring, hvad der er op og ned i klimadebatten, der er omgærdet af megen mytedannelse. Foredraget afholdes sædvanen tro mellem kl. 19 og 21 i den gamle byrådssal i Løgstør, og tilmelding vil være ønskelig.

Annonce for arrangementet kan ses her.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!