Mandag d. 21. september 2020 - �rgang 15

Johannes har været medlem af FDF i 60 år

09-09-2020

Lørdag var det 60 år siden Johannes E. Madsen blev medlem af FDF Vester Hornum. Den store dag blev fejret med afhentning i hjemmet på Kirkebakken i Vester Hornum, i en Chevrolet fra 1931. Efter en køretur i lokalområdet gik turen til FDF-huset, hvor mange gæster stod klar til at modtage Johannes og Kirsten.

I dagens anledning plantede jubilaren et egetræ ved FDF-huset, ”Madsens eg” og en messingplade med inskription blev afsløret.

Efter hyggesnak og besøg i FDF-huset gik turen videre til Vester Hornum Hallen, hvor der var dækket op med kaffebord til 80 gæster.

Der blev holdt mange fine taler for Johannes. I de mange taler var den røde tråd, at Johannes gennem alle årene har været den, som har drevet Vester Hornum FDF frem. Det har altid været Johannes, som har stået i spidsen og fået tingene til at ske.

Det var også Johannes, som gik forrest, da den store grund blev købt og tilplantet med mere end 10.000 træer, så der hurtig voksede en FDF-skov frem. FDF-skoven er i dag ikke kun til glæde for FDF, men den er også til stor glæde for hele Vester Hornum og omegn. Skoven er blevet en sand naturperle, som mange benytter sig af.

Senere i 1979 med Johannes i spidsen samt mange frivillige forældre og lokale håndværkere blev svinestalden på grunden ombygget til et velfungerende kredshus. Både kredshuset og skoven danner i dag de perfekte rammer for FDFs aktiviteter.

Gennem alle årene har Johannes også været den drivende kraft, når der skulle planlægges lands-, distrikts- sommer- og weekendlejre eller Norgesture. Flere end 1.500 børn og unge har gennem tiden været medlem af Vester Hornum FDF.

I alle årene har Johannes haft god støtte af sin kone, Kirsten. Hun har altid stået klar med kager og saftevand eller millionbøf på FDF-lejre, nybagte boller eller kommenskringler med hjemmelavet marmelade til ledermøderne, som ofte blev holdt hos Kirsten og Johannes på Kirkebakken.

Det var et vellykket arrangement med overrækkelse af gaver, blomster og masser af hyggesnak om FDF.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!