Mandag d. 25. marts 2019 - Årgang 14
På billedet ses Theresa Berg Andersen fra Åh Abe og Lotte Christensen fra Jutlander Bank

Jutlander bakker op om Åh Abe 2018 i Løgstør

11-06-2018

3 gange har Løgstør været vært for Åh Abe Børnedagen, der lige siden starten har været en stor succes. Gratis adgang, fest og musik har trukket børn og forældre til byen langvejs fra.

- Vi synes arrangementet fortjener al mulig opbakning, så det kan fortsætte, og derfor er jeg glad for at Fonden for Sparekassen Himmerland vælger at støtte Åh Abe 2018 med 10.000 kr., lyder det fra souschef Lotte Christensen fra Jutlander Bank, Løgstør.

Siden starten i 2015 er Børnedagen bare vokset og vokset - og i 2017 deltog ca. 3000 mennesker i arrangementet, hvor Wafande var det store hovednavn. 

Sidste år kom der gæster langvejs fra - der var endda nogen som havde kørt til Løgstør helt fra Lemvig, Randers og Thy for at få en gratis musikoplevelse i Børnehøjde i Vesthimmerland. Det er en rigtig god markedsføring af Løgstør by, og jeg er sikker på, at mange af dem, har fået øjnene op for alt det andet, Løgstør kan byde på, forklarer Lotte Christensen. 

I år planlægger arrangørerne i øvrigt at udvide arrangementet med et såkaldt Kunstnerhjørne, hvor der er mulighed for at spise, at male på muslinger og farvelægge sten. Kort fortalt en plads, der udfordrer både børn og voksne og får kreativiteten til at blomstre.

Jeg er sikker på, at arrangementet vil være med til at trække endnu flere turister til Løgstør, slutter Lotte Christensen. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!