Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15
Christian Sørensen (t.v.) fra Løgstør HK og Rene Christensen fra Jutlander Nank Løgstør fortsætter samarbejdet frem til 2023

Jutlander Bank fortsætter som hovedsponsor i Løgstør HK

07-06-2019

Aftalen mellem Løgstør HK og Jutlander Bank er forlænget, så banken nu fortsætter som hovedsponsor frem til sommeren 2023.

- Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Løgstør HK. Interessen for håndbold er fortsat stor – ikke mindst i Løgstør, der har stolte traditioner på håndboldbanen. Løgstør HK er en af områdets store lokale klubber. Den har et rigtigt godt omdømme, og trænere og ledere er gode til at tage hånd om de mange børn og unge, som færdes i klubben. Derfor ser vi frem til det fortsatte samarbejde, og vi glæder os over fortsat at være en stor del af Løgstør HK, siger afdelingsdirektør Rene Christensen, Jutlander Bank Løgstør.

- Det er naturligvis med stor glæde og stolthed, at vi kan præsentere fornyelsen af hovedsponsoraftalen med Jutlander Bank, så vi nu har papir på hinanden helt frem til 2023. Jutlander Bank er en utroligt engageret samarbejdspartner, banken er lokal og gør meget for hele Løgstør-området. Derfor ser vi meget frem til at fortsætte samarbejdet, siger formand Christian Sørensen, Løgstør HK.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!