Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

Kanal Rally satte sit præg på Frederik Den VII's Kanal

27-05-2019

Der var masser af lækre smagsoplevelser for deltagerne ved årets Kanal Rally, som blev afviklet i køligt men tørt vejr.

Der var gode oplevelser for alle sanser, da der i går blev afholdt Kanal Gourmet & Kultur Rally i Løgstør. Det er Lions Club Løgstør, der står bag arrangementet, der plejer at trække over 300 deltagere fra både nær - men især fjern.

I år måtte tre af de i alt 12 hold aflyses på grund af manglende tilmeldinger. Den store finaledag ved golfturneringen Made in Denmark kunne således mærkes langs Frederik Den VII's Kanal, hvor der dog trods alt var solgt 234 billetter.

Der var ingen golf ved kanalrallyet. Til gengæld fik deltagerne også masser af frisk luft på gåturen fra Pavillon Christiansminde til Lendrup og på sejlturen eller togturen tilbage til Løgstør. Undervejs var der hele syv stop, hvor lokale leverandører af fødevarer diskede op med specialiteter.

Undervejs blev der også præsenteret kultur ved lokale kunstnere, og guider på hvert hold fortalte løbende om gode historier fra Løgstør.

Efter fire en halv time ude på den smukke rute langs kanalen, sluttede kanalrally-deltagerne af med måske Danmarks største kagebord på Pavillon ChristiansMinde. Her var der desuden afskedskoncert med Peter og Lindy Aldahl. Far og søn har valgt at stoppe som orkester, og deres optræden på Pavillon ChristiansMinde var deres sidste.

Overskuddet fra Kanal Gourmet og Kultur Rally vil Lions Club Løgstør donere videre til velgørende formål.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!