Onsdag d. 24. april 2019 - Årgang 14

Kandidater til årets prisfest efterlyses

14-09-2018

Torsdag den 22. november uddeler Vesthimmerlands Kommune en række priser inden for kultur- og fritidsområdet. Men hvem skal modtage priserne i år? Det kan du være med til at bestemme!

Kender du en eller flere som fortjener et ekstra klap på skulderen? Så er det nu, du kan sende din indstilling til Kulturprisen, fritidsprisen og DGI Nordjyllands Unglederpris. Du kan indstille lige præcis den person(er), som du mener, har gjort en særlig indsats for kultur- og fritidslivet i Vesthimmerland eller som i det forløbne år.

Kulturprisen og Fritidsprisen gives til personer, som har gjort en stor indsats indenfor kultur- eller fritidslivet i Vesthimmerland. DGI Nordjyllands Unglederpris gives til en ung træner mellem 13 pog 17 år, som har vist stor gejst, gå-på-mod og ansvar.

I de vesthimmerlandske idrætsforeninger er der hvert år rigtig mange medlemmer, som gør sig bemærket ved de jyske, danske eller udenlandske mesterskaber. De bliver hyldet som idrætsambassadører denne aften, som finder sted i Vesthimmerlands Musikhus ALFA.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!