Søndag d. 13. juni 2021 - �rgang 16

Karsten vil forsyne Farsø med food to go

27-10-2020

53-årige Karsten Pedersen er ny forpagter af OK Plus i Farsø, hvor han vil give kunderne en oplevelse, når de besøger butikken.

Det er tydeligt, at der er sket noget nyt i OK Plus-butikken på Nørregade 71 i Farsø. Karsten Pedersen overtog butikken som forpagter d. 31. august, og siden har den 53-årige købmand blandt andet skabt mere gulvplads i butikken, efter pakkeshoppen er flyttet ind i det gamle kølerum.

"Det er blevet supergodt. Kunderne er vældig positive, og det giver de også udtryk for. De kan se, der er sket mange ting her allerede, og de bemærker især, at det er blevet mere lyst i butikken," siger Karsten Pedersen.

Nordjyde indvendigt
Den nye forpagter bor i Øster Hornum på en nedlagt gård med sin kone Iben og deres tre børn, og han har drevet selvstændig virksomhed i mange år. Han kommer oprindeligt fra Esbjerg, men efter han aftjente sin værnepligt i Aalborg, blev han i Nordjylland og flyttede til Fjerritslev.

"Jeg er nok nordjyde indvendigt. Jeg befinder mig godt her og har boet her langt det meste af mit liv," fortæller Karsten Pedersen.

I Fjerritslev fik han arbejde i tømmerhandlen, og i 1988 var han med til at åbne Bauhaus i Aalborg. Tiden hos Bauhaus førte ham til Sverige, hvor han boede i fem år, men senere vendte Karsten Pedersen tilbage til Nordjylland, hvor han var med til at drive Biltema i Aalborg, og nu glæder han sig til at forsyne Farsø med food to go og andre convenience-produkter.

"Vi har helt klart en intention om, at kunderne inden for det næste år vil opleve et kæmpe skifte i, hvad de oplever, når de kommer ind i butikken. Vi laver en slavisk gennemgang af butikken og kommer til at lave en opdatering, så den fremstår mere up to date," forklarer Karsten Pedersen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!