Onsdag d. 19. juni 2019 - �rgang 14
Fra venstre er det de daglige ekspedienter Jytte Nielsen, Sasha Nielsen og Ulrik Sand, ny leverandør Benjamin Andersen fra Min Købmand Farstrup samt formand for foreningen bag Kjeld Østergaard.

Kassebåndet ruller igen i Gundersted Købmandsgård

07-01-2019

En ny epoke er begyndt i Gundersted Købmandsgård, hvor det nye kassebånd begyndte at rulle i mandags.

Hen over jul og nytår har hele butikken fået flot opfriskning, hvor der både er blevet malet og flyttet om. Specielt de første dag i det nye år har der været run på for at blive færdige til den nye åbningsdag, med en ny god gammeldags købmand i baghånden.

- Benjamin Andersen fra Min Købmand i Farstrup er nu leverandør af dagligvarer til den lille købmandsbutik i Gundersted. Vi er rigtig glade for at det netop er en købmand af den gamle skole, med et innovativt syn, som nu skal levere varerne her i Gundersted Købmandsgård, lyder det fra formand Kjeld Østergaard.

Også butikkens ansatte er rigtig galde for at det nye samarbejde. Jeg synes, det er rigtig rart, at vi nu kan tilbyde friskbagt brød og kager hver dag til vores kunder lyder, det fra Jytte Nielsen, der er en af butikkens faste ekspedienter. Sasha Nielsen tilføjer endvidere at udvalget af både ugeblade og almindelig dagligvarer både er blevet større og billigere end tidligere.

Byens borgere er også begejstret for, at butikken igen har åbent.

- Butikken ser jo meget større ud nu, lyder det fra Inga B. Christensen, da hun som en af de første kunder kommer ind i butikken.

- Jeg har virkelig manglet min lokale butik her de sidste knap 3 uger. Ikke bare det at kunne handle, men også det af få mit medicin bragt herud betyder meget for en person i min alder. Dertil er det også rigtig skønt, at vi får samme tilbudsvarer, som i de rigtige ”Min købmand” butikker, tilføjer hun.

Benjamin Andersen er både spændt på og glad for det nye samarbejde:

-  Vi har pt. gang i mange ting i hovedbutikken i Farstrup, hvor en ny stor butik på 450 kvm vil blive bygget her i løbet af foråret og sommeren.  Det gør at vi bliver godt rustet til at kunne levere et endnu større udvalg af varer her i Gundersted fremover. Jeg kan kun opfordre kunderne i Gundersted til at efterspørge de varer, de mangler på hylderne, så skal vi nok få dem bragt herover til Gundersted, lyder det lovende fra ham.

Gundersted Købmandsgård er et beskæftigelsestilbud til fysisk og psykiske udfordret voksne i Vesthimmerlands Kommune. Købmandsgården drives som et samarbejde mellem Beskyttet Værksted Løgstør, Min købmand Farstrup og foreningen Gundersted Købmandsgård f.m.b.a.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!