Onsdag d. 26. juni 2019 - �rgang 14

Kloakarbejde koster omsætning i landsbybrugs

11-04-2019

Det omfattende kloakarbejde i Overlade har ramt Dagli'Brugsen Overlade på pengepungen.

Ufremkommeligheden i Overlade har sat sig spor i brugsens regnskab. Det kunne uddeler Rasmus Sandal konstatere på brugsens generalforsamling i fredags. Omsætningen er gået 5 procent ned som følge af kloaksepareringen i byen, forklarede han.

Derfor bliver en af brugsens fornemmeste opgaver at genvinde det tabte. Trængslerne er dog ikke helt forbi endnu, idet kloakarbejdet først ventes færdigt i uge 42. Men i sidste uge blev vejene omkring Dagli'Brugsen og den vigtige vej til sommerhusområdet i Trend atter farbar med nyt asfalt.

Brugsens omsætning endte på 15.983.000 kroner, og selv om der med 462 medlemmer har været en tilgang på 23 medlemmer, har der været færre kunder i butikken. Rasmus Sandal kunne dog glæde sig over, at de stadig eksisterende kunder har været mere loyale og købt mere i den lokale brugs. På bundlinjen endte årets regnskab med et lille underskud på 10.000 kroner.

Sven Andersen blev genvalgt til bestyrelsen, hvor Minna Hansen blev valgt som nyt medlem.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!