Fredag d. 24. maj 2019 - Årgang 14

Konservativ EU-spids besøger Aars - skal se på køer og kyllinger

11-03-2019

Pernille Weiss, der er konservativ spidskandidat til EP-valget den 26. maj, er i dag på besøg i Nordjylland. Det er særligt fødevareproduktionen, der er i fokus. Hun besøger mandag både en mælkeproducent og det store kyllingeslagteri Danpo i Aars.

”Det Konservative Folkeparti er stærkt optaget af erhvervspolitik og af at sikre danske virksomheder gode vilkår i Europa. Mere end en halv million danske job afhænger af det indre marked. Det er vigtigt for mig at komme ud og besøge virksomhederne og få input til, hvordan vi kan hjælpe dem. Derfor besøger jeg i dag et landbrug og et slagteri i Nordjylland”, siger Pernille Weiss, konservativ spidskandidat til EP-valget.

”I Danmark er især fødevareproduktionen afhængig af gode handelsrelationer til de andre EU-lande. Fødevarer udgør en stor del af dansk eksport, og det skaber rigtig mange arbejdspladser i Danmark. Her er Nordjylland særlig vigtig fordi der er så mange fødevarevirksomheder. Det sætter jeg fokus på i dag, hvor jeg først besøger landmand Henrik Dalgaard, der har en stor mælkeproduktion, og derefter besøger jeg det store kyllingeslagteri Danpo i Aars. Jeg glæder mig meget til at lære mere om produktion af fødevarer”, siger Pernille Weiss, konservativ spidskandidat til EP-valget.

Pernille Weiss blev i september måned 2018 valgt som konservativ spidskandidat til valget til Europa Parlamentet. Dermed er hun udset til at skulle afløse den tidligere konservative partiformand Bendt Bendtsen i EU-parlamentet. Pernille Weiss er uddannet sygeplejerske, men har de sidste 10 år arbejdet som selvstændig erhvervsdrivende.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!