Søndag d. 24. januar 2021 - �rgang 15
Jeppe Korreborg Pedersen ses her sammen med spidskandidat Signe Nøhr

Konservative er klar med ny Aalestrup kandidat

17-12-2020

Jeppe Korreborg Pedersen stiller op til kommunalvalget næste år.

Tidligere har Aalestrup været repræsenteret i Vesthimmerlands Byråd med Klavs Bojsen og Ulla Skov fra Østerbølle i den konservative gruppe.  Ulla Skov er klar igen til valget, som finder sted til november 2021, mens Klavs Bojsen ikke ønsker at lade sig opstille.

I den nuværende periode har konservative i Aalestrup ikke været repræsenteret i byrådet.

”Det er vigtigt, at vi igen bliver repræsenteret med kandidater fra Aalestrupegnen" siger Signe Nøhr, som er partiets spidskandidat til næste valg.

"Udover Jeppe er der flere fra Aalestrup der stadig overvejer. Men Jeppe Korreborg Pedersen har sagt ja, og det glæder os rigtig meget i gruppen, at få en ung og meget kendt og vellidt person fra Aalestrup med på holdet,” siger Signe Nøhr.

Jeppe Korreborg Pedersen er 32 år og er vokset op i Aalestrup. Efter realeksamen og eksamen på Handelsskolen i Aars blev han bankelev i Andelskassen i Aars. Efter de to års elevtid tog han først en HD 1. Del og derefter en HD 2. Del i Finansiel Rådgivning. 
 
I 2011 gik turen tilbage til Aalestrup, hvor han blev ansat i Danske Bank og senere igen til Aars, hvor han gennem nogle år var filialdirektør. For tre år siden startede han i Sparekassen Thy, hvor han, som souschef, har været med til at starte afdelingen i Viborg op fra ny. 

Men selvom arbejdet har ligget andre steder, har privatadressen altid være i Aalestrup. Tidligere har Jeppe spillet rigtig meget håndbold.  Han var bl.a. med til at spille Aalestrup IF`s håndboldherrer op fra serie 2 til 2. division. For øjeblikket er han holdleder for 2.div. herrerne.

For sin indsat for sporten, blev han i 2008 kåret som Knaberprins, med dronning Mette Lillethorup ved sin side, og hjertet banker stadig for Aalestrups idrætsliv, så meget, at han i flere år har været et aktivt medlem i både Aalestrup Idrætsforening og Aalestrup Idrætscenters bestyrelse og siden 2015 været formand for bestyrelsen. Her er han en yderst fremsynet formand og har for nylig været med til at få bevilget ca. 11 mio.kr. til bl.a. udvidelse af friluftsbadet og renovering af vandrehjemmet.

Også Aagades Børnehave har nydt godt af Jeppes lederevner. Her har han været formand for bestyrelsen.

Jeppe Korreborg Pedersen glæder sig til at prøve den nye mulighed for at få konservative Aalestrup repræsenteret i byrådet igen: 

”Motivationen for at stille op til byrådet er et ønske om, at være med til at udvikle Aalestrup og ikke mindst Vesthimmerlands Kommune i fremtiden. Via mit foreningsarbejde har jeg fået en stor interesse for bl.a. børneområdet, og ikke mindst Kultur og Fritid. Jeg har altid haft en stor interesse for politik, og jeg synes det kunne være rigtig spændende at komme endnu tættere på," siger den nyslåede kandidat.

Jeppe Korreborg Pedersen er gift med Lise Rold Larsen og sammen har de Villum på syv år og Andrea på fire år.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!