Søndag d. 9. august 2020 - �rgang 15
Pernille Vigsø Bagge fremførte De ni læsninger

Kor og blæsere hjalp julen på vej

01-12-2019

Adventstiden giver travlhed i kirkerne. Også i Kornum Kirke, hvor der i dag var hentet assistance fra Sognekoret som anført af Asbjørn Høgholm sang mellem de ni læsninger, som sognepræst Pernille Vigsø Bagge fremførte i kirken. 15 af korets medlemmer deltog, og godt og vel lige så mange kirkegængere var mødt til adventsgudstjenesten, som sluttede af med julehygge og godter.

Efter tjenesten i Kornum fortsatte Pernille Vigsø Bagge til Løgsted Kirke, hvor første lys i adventskransen også var tændt. Her blev der også gjort lidt ekstra ud af det musikalske denne første søndag i det nye kirkeår. Medlemmer af Brovst Pigegarde var hentet ind til at blæse julen i gang, og ligesom i Konrum blev der budt på knas efter gudstjenesten.  

I Vilsted Kirke klarede kirkesanger Dorte Hollands det med sangen, mens den nye vikarpræst Lene A. Hansen for første gang var i tjeneste, og det gjorde hun fint. Vilsted Borgerforening havde i dagens anledning lavet risengrød til kirkegængerne, og den blev serveret i Byens Hus.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!