Lørdag d. 25. maj 2019 - �rgang 14

Krimiaften på biblioteket

13-03-2019

Der er lagt op til en spændende aften fyldt med kriminelt gode fortællinger fra virkelighedens og fiktionens verden, når Vesthimmerlands Biblioteker på tirsdag den 19. marts byder inden for til Krimiaften med kriminalassistent og forfatter Arne Woythal på Aars Bibliotek.

Vi er vilde med mord og krimier. Vi tilmed drages af de kriminalistiske gåder og menneskets mørkeste afkroge – både inden for virkelighedens- og fiktionens verden. Når Vesthimmerlands Biblioteker denne gang inviterer til en nervepirrende krimiaften, sker det i selskab med kriminalassistent og forfatter Arne Woythal. 

Arne Woythal er kriminalassistent og har i 25 år beskæftiget sig med drabsefterforskning. Han har været ansat i Gladsaxe Politi afd. A, Rejseholdets Drabssektion og siden 2007 i Københavns Vestegns Politis Personfarlig Kriminalitet. I løbet af sin lange karriere i politiet har han været med til at efterforske nogle af de mest spektakulære forbrydelser. Sideløbende med sin aktive karriere som drabsefterforsker har Arne Woythal skrevet krimialromanerne ”De dræbtes advokat”, ”Den hollandske forbindelse” og ”Gribbene fra Sofia”.

Med udgangspunkterne i kriminalromanerne vil Arne Woythal komme ind på politiets efterforskningsarbejde, afhøringsteknik, retsmedicin, kriminalteknik og ikke mindst DNA-registrering. Derudover vil han fortælle levende om sin karriere og tage publikum med ind i forbrydelsens verden og give indblik i det minutiøse arbejde, der ligger bag drabsefterforskning. Aftenen byder desuden på kriminelt gode krimianbefalinger fra bibliotekar og krimiekspert Peter Brandsborg.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!