Fredag d. 24. maj 2019 - Årgang 14

Kropskomik i verdensklasse – også for børn

03-03-2019

På trods af den dystre titel venter der publikum en morsom oplevelse, når Vesthimmerlands Teaterforenings bidrag til Kulturugen går over scenen i ALFA i morgen.

Det er lykkedes foreningen at lave aftale med de to internationalt anerkendte kropskomikere, italieneren Paolo Nani og Kristján Ingimarsson fra Island, som spiller forestillingen Kunsten at dø.

Kunsten at dø er en finurlig, underholdende og bevægende fortælling om to klovne på toppen af deres karriere. Vi får et smugkig ind i deres liv på og udenfor scenen, forbløffes over deres storartede numre, røres af deres venskab og griner af deres indbyrdes kamp.

Men klovnerierne har en ende, for en af dem skal snart dø. Som publikum forsøger vi at forstå klovnene, når de tænker på døden på den måde, som klovne nu gør. Og vi er samtidig med til at konstatere noget, vi måske ikke har tænkt så meget på før: at der er et liv før døden.

Forestillingen spilles uden et eneste ord. Det er kropsteater i den klassiske commedia dell’arte-tradition, komplet med lydeffekter som var det stumfilm, italiensk maskekomedie med cirkus, varieté og pantomime og improvisation. Forestillingen, der er fyldt med humor, gags, musik og poesi, er ikke kun for voksne. Børn fra 10 årsalderen kan sagtens være med.

Der er stadig ledige billetter at få til forestillingen
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!