Onsdag d. 26. juni 2019 - �rgang 14

Landsindsamling reddet af MobilPay

09-04-2019

Søndagens indsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse gav 66.000 kroner i bøsserne i den gamle Løgstør Kommune.

Indsamlerne oplever stigende roblemer med, at folk ikke har kontanter på sig. Til gengæld har flere og flere MobilPay, som også er en mulighed.

- I alt blev det til cirka 66.000 kroner. Det er lidt mindre end sidste år, men vi ved, at der er mange, der har sendt penge på det landsdækkende MobilPay-nummer. Det er et flot beløb, siger Else Hedelund fra Kræftens Bekæmpelses lokaludvalg.

Mobile Pay har hittet i år og brugen af betalingsløsningen er steget med 50 pct. i år. På landsplan blev der indsamlet 33 millioner kroner. Oveni kommer det beløb, danskerne har bidraget med via girokort, bankoverførsel og sms. Det tælles op senere.

I Spar Nord Løgstør var der som vanlig kaffe og kage til indsamlerne sponseret af Spar Nord.

- Stor tak til alle indsamlerne, der bruger nogle timer en søndag med at samle penge til en sag, der desværre rammer de fleste familier i landet. Uden jer – og jer der ”spytter i bøssen” - var der ikke penge til behandling, forskning, patientstøtte, omsorg, scannere og mange andre ting, der kræves, siger Else Hedelund.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!