Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

LHK bød på håndbold i mange afskygninger

12-01-2020

Der var håndbold i mørke med en selvlysende bold, five-a-side, landskamp og ganske almindelig, klassisk håndbold, da Løgstør Håndboldklub i går var vært ved Håndboldens Dag.

Selv om Danmark på herresiden både er forsvarende verdensmester og olympisk mester og måske også snart Europamester, så kan der alligevel være behov for at gøre en ekstra indsats for at rekruttere nye håndboldspillere her til lands. Derfor bliver der en gang om året afholdt Håndboldens Dag. 

Det gjorde der således i går, og én af værtsklubberne er Løgstør Håndboldklub, der havde sat alle sejl til for at præsentere sporten fra dens bedste side. 

Selv om nogle af klubbens egne spillere var ude af byen for at spille kampe, kom der rigtig mange både nuværende og ikke mindst nye håndboldspillere i løbet af dagen.

Det glæder Benny Hansen fra håndboldklubbens bestyrelse, der var positivt overrasket over den store deltagelse. Klubbens mange trænere hjalp til med de mange aktiviteter, der blandt andet bøde på håndbold i mørke med en selvlysende bold, og hvor spillerne for at finde hinanden blev påmalet selvlysende streger.

Dagen bød på aktiviteter for både børn og voksne, og til aften deltog knap 70 mennesker til fællesspisning i Lanternen, hvor Håndboldens Dag blev rundet af med håndboldlandskampen Danmark-Island på storskærm. Resultatet af den kamp var stort set det eneste negative ved en vellykket dag i Lanternen.

Håndboldens Dag er en del af ’Bevæg dig for livet – Håndbold’, som er støttet af DHF, DGI, DIF, Nordea-fonden og TrygFonden. I Løgstør Håndboldklub fik Benny Hansen i går overrakt 5000 kroner til arrangementet af Jutlander Bank repræsenteret ved Lotte Christensen. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!