Onsdag d. 26. juni 2019 - �rgang 14
Lise Kloster fik Dronningens Belønningsmedalje overrakt af direktør Kim Berg

Lise fik belønningsmedalje for 40 års tjeneste

29-03-2019

Lise Kloster fra Løgstør kan se frem til at komme i audiens hos dronningen for 40 års arbejde på samme arbejdsplads.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

I 1974 blev Lise Kloster ansat som 21-årig, da virksomheden Hedu Plast blev startet op på Danmarksvej i Løgstør. Siden er virksomheden vokset og vokset, og har siden skiftet navn til først Due Plast og siden Probeco. 

Lise Kloster har været med hele vejen. I starten svejsede hun checkhæfteomslag sammen og lavede ringbind. Sidenhen har hun påtaget sig utallige specialopgaver i virksomheden.

I oktober sidste år valgte hun at gå på pension efter 44 års tro tjeneste, og som tak for indsatsen indstillede Probeco hende til Dronningens belønningsmedalje. Den fik hun i går overrakt af administrerende direktør Kim Berg. Med medaljen fulgte et diplom og en invitation til audiens hos dronningen.

Overrækkelsen skete i overværelse af Lise Klosters nu tidligere kolleger, der i dagens anledning blev budt på en brunch i kantinen. 

Lise Kloster betegnes som en fantastisk kollega, som altid har bakket op om arrangementer på virksomheden, og i over 20 år har hun også været med til firmabowling.

Selv siger Lise Kloster, at hun har været meget glad for sin arbejdsplads, sine chefer og sine kolleger, som blandt andre tæller både en bror og søster, der også har været ansat i over 40 år. I alt har seks medarbejdere i virksomheden til dato været ansat i mindst 40 år.

Den ekstra fritid bruger Lise Kloster nu på sin have, at rejse, campere og at hjælpe sine børn.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!