Mandag d. 21. september 2020 - �rgang 15
Løgstør Egnens Erhvervsråds formand Albert Veggerby holder beretning for medlemmerne.

Løgstør Egnens Erhvervsråd nåede julefrokosten

17-09-2020

Løgstør Egnens Erhvervsråd afholdt mandag den 14. september den årlige generalforsamling hos HMC, hvor cirka 30 deltagere troppede op for at høre om det forløbne år, der på grund af corona har været med et lavt aktivitetsniveau.

Formand Albert Veggerby bød velkommen og aflagde beretning omkring arbejdet i det forløbne år. Generalforsamlingen var meget forsinket på grund af de aktuelle udfordringer skabt af Covid 19.

Albert Veggerby kunne fortælle om de initiativer, som bestyrelsen og andre frivillige havde været en del af i det forløbne år. Som noget nyt havde bestyrelsen ved udgangen af 2019 arrangeret en fælles julefrokost, både for eksisterende medlemmer samt mulige nye medlemmer, som måske kunne være interesseret i at være en del af erhvervsrådet. Formålet med en sådan aften var netværk, dybere kendskab til hinandens virksomheder og så selvfølgelig hygge. Det blev en rigtig god aften, som samtidig gav flere nye medlemmer til erhvervsrådet. 

Der havde også været planer om at arrangere firmabesøg hos lokale medlemmer af erhvervsrådet, men det havde Covid 19 i sagens natur sat en stopper for. 

Afslutningsvis kunne formand Albert Veggerby fortælle om det arbejde, som Erhverv Væksthimmerland som kommunens paraplyorganisation på erhvervsområdet førte ud i livet, på vegne af de lokale erhvervsråd i henholdsvis Løgstør, Farsø, Aalestrup og Aars. 

Albert Veggerby gav udtryk for et rigtig godt samarbejde med Erhverv Væksthimmerland, som varetager al vejledning af de lokale virksomheder kombineret med en særlig fokus på iværksættere, herunder at have skabt et lokalt mentorkorps til at hjælpe iværksættere. 

Nyvalgt til bestyrelsen i Løgstør Egnens Erhvervsråd blev Niki Kristensen og Dennis Rasmussen. Herudover består bestyrelsen af Albert Veggerby (formand), Henrik Christensen (næstformand), Jens Kr. Binderup (kasserer), Klaus H. Frederiksen (sekretær), Lars Madsen, Christian Gregersen, Allan Ritter og Lone B. Frederiksen. 
Suppleanter er Søren Tranholm og Henrik Frederiksen. 

Aftenens gæste taler var René Lund Hansen, der udover tillidserhverv i bl.a. Arla Foods bestyrelse, samtidig driver Kirstinesminde Landbrug. René gav et underholdende og udbytterigt indblik i landbrugets nuværende situation. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!