Onsdag d. 26. juni 2019 - �rgang 14

Løgstør fik en ny skov på få timer

31-03-2019

30 frivillige mødte i går morges op med spader for at plante en ny skov i Løgstør.

På få timer fik Løgstør i går etableret en ny 1,4 hektar stor skov. Det var frivillige, der på gammeldags manér bevæbnet med spader plantede de omkring 4.500 træer af arter som hassel, eg, bøg, kirsebær, rødel, mirabel, hvidtjørn og flere andre.

Jutlander Bank, Løgstør Plantningsforening og Lions Club Løgstør har hver især doneret 10.000 kroner til projektet, og de tre partnere i skovprojektet havde også sørget for frivilligt mandskab til plantearbejdet, der blev ledet af Jens Lauritzen og HedeDanmark.

De frivillige mødtes til morgenkaffe og rundstykker hos Granly i Løgstør, hvorefter de tog ud på Vester Ørbækvej, hvor den nye skov blev plantet på et stykke jord, der er stillet til rådighed af Vesthimmerlands Kommune. Arbejdet blev tydeligvis lettet af det sociale samvær, der var under arbejdet.

Efter udført arbejde blev der serveret pizza fra mobile pizzaovne hos Granly til alle de arbejdsomme frivillige, der nu blot kan vente på, at skoven springer ud og vokser op.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!