Onsdag d. 26. juni 2019 - �rgang 14

Løgstør fyldes med kunst i påsken

02-04-2019

Igen i år bliver der påske- kunstudstilling i Løgstør. Det er den nye forening: Kunst i Løgstør & Omegn, der står for arrangementet.

Udstillingen foregår som en stor fællesudstilling i det tidl. Garant i Løgstør midtby, hvor hele 24 kunstnere udstiller med maleri, keramik, akvarel, stenkunst, filtning, design jakker og strik.

Ud over udstillingen i Garant, som i år også rummer hele første salen, vil der blive skabt en spændende kunstudstilling i alle butikker i forretningsgaden i Løgstør.

- Derudover laver vi en totaludsmykning af hovedgaden med gule, lilla og grønne påskefarvede silkebånd i forskellige tykkelser på ca. 25  træer. Der vil blive ophængt tekster på vers om påsken. Teksterne er lamineret og forstørret, så de nemt kan læses af besøgende og give mulighed for at synge sig igennem hele gaden. Sidste år havde vi ca. 700 besøgende, siger Borthe Kjærsgaard fra foreningen.

Der er i forbindelse med udstillingen skabt et samarbejde med bl.a. handelsstandsforeningen og Løgstør Kirke.

Påskelørdag vil der blive en event i Garant med arbejdende værksteder. Der bliver karikaturtegning og mulighed for at prøve vævning. Derudover musikalsk indslag med Niels Villadsen.

Hele påsken kan man deltage i lodtrækningen om et maleri med åben dør af Birthe Kjærsgaard (se foto). Vinderen af lodtrækningen får direkte besked umiddelbart efter påske. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!