Søndag d. 7. juni 2020 - �rgang 15
Anna Marie Jørgensen og koordinator Richard Tange samlede ind til fordel for Dansk Flygtningehjælp

Løgstør gik foran i indsamling til flygtningehjælp

06-11-2019

Af de 51.896 kroner, der i søndagens landsindsamling blev samlet ind i Vesthimmerland, leverede Løgstør-egnen omtrent halvdelen.

Dansk Flygtningehjælps (DFH) landsindsamling søndag d. 3.november i Løgstør gl. kommune blev en våd og kold prøvelse for de tapre indsamlere.

Alle 47 tilmeldte indsamlere var mødt frem for at samle ind til tusindvis af børn, kvinder og mænd, der er blevet tvunget på flugt fra deres hjem i Bangladesh, Yemen og Syrien. Aldrig har så mange mennesker i verden været på flugt fra deres hjem. Over 70 mill. mennesker – halvdelen af dem er børn – er i dag på flugt fra krig og konflikter.

- Resultatet af indsamlingen i Løgstør gamle kommune blev på 23.191 kr., og det er cirka 4.500 kr. mindre end i 2018. Det ekstremt dårlige vejr taget i betragtning er resultatet tilfredsstillende. På vegne af Dansk Flygtningehjælp vil jeg rette en tak til alle, der har ydet et bidrag.Tak til indsamlerne, som ikke lod sig kue af det alt andet end indsamlingsvenlige vejr. Tak til Ranum Efterskole for skolens altid positive medvirken til landsindsamlingen. Tak til Spar Nord for brug af lokaler, faciliteter og varme drikke, og endelig tak til Michael Bagge for indsatsen ved kassen, siger Richard Tange, der er lokal indsamlingskoordinator i Løgstør.

Til sammenligning fik Aars kun indsamlet 5.953 kroner. Farsø samlede 9.990 kroner ind, og i Aalestrup blev det til 12.761 kroner. Det samlede landsresultat blev på 11 millioner kroner.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!