Onsdag d. 30. september 2020 - �rgang 15

Løgstør Golfklub får støtte til boldløfter og udslagsmåtter

01-09-2020

Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan Løgstør Golfklub nu sætte gang i projekt "coronasikre boldløftere".

Løgstør Golfklub har fået bevilget kr. 20.109 i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Klubben har længe ønsket sig at sikre medlemmerne, sådan at de ikke skal sætte hånden ned i kop på Green, men kunne nøjes med at løft op i flagstand og dermed få fat i den bold, som spilleren netop har spillet i hul. Med bevillingen kan Løgstør Golfklub se frem til at komme i gang med projektet. 

Formand for Løgstør Golfklub Per Olsen ser især frem til at Løgstør Golfklub nu kan tilbyde lidt mere sikkerhed. Samtidig fik golfklubben også mulighed for at indkøbe en del udslagsmåtter, hvoraf den del er blevet godt brugt her i 2020, idet klubben har haft ca. 40 personer på golfskole og mange gæster på klubbens Pay & Play bane. Det har slidt en del på udslagsmåtterne på klubbens træningsanlæg.

- Vi håber med de nye tiltag, at vores medlemmer og gæster vil tage godt imod de nye boldløftere, siger Per Olsen.

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt

Løgstør Golfklub har modtaget bevillingen på kr. 20.109 fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!