Fredag d. 22. marts 2019 - Årgang 14
Arkivfoto

Løgstør Håndboldklub har hyret 45 trænere

08-08-2018

En ny håndboldsæson står for døren, og Løgstør Håndboldklub er godt forberedt og har alene i ungdomsafdelingen fra U4-U18 en stab på 45 trænere klar.

”Igen i år har vi været heldige, at folk er villige til at tage en tørn for ungdommen i vores klub, ” udtaler Lisbeth Frederiksen fra Børne- og Ungdomsudvalget i Løgstør HK. Hun fortsætter: ”Og kompetencen og engagementet blandt vores mange trænere er igen i år stort, fornemmer vi. Vi tripper alle for at komme i gang med opstarten. ” 

Lotte Christensen, som også er medlem af Børne- og Ungdomsudvalget, supplerer: ”Sidste sæson havde vi stor succes med at tilknytte nogle unge-ungdomstrænere omkring særligt de yngste hold. Det har vist sig at være en succes, så igen i år har vi 10 stk. unge-ungdomstrænere klar til at lære og lære fra sig. Vores hensigt med disse unge-ungdomstrænere er, at de skal være med omkring et hold, hvor de skal ”stå i lære” hos en eller flere voksne trænere. De skal være forbilleder for de yngste spillere, og lære at lære fra sig, uden at de skal stå med det overordnede ansvar.”

U14 piger prøver kræfter med 1. division

”Det er en spændende sæson, som vi går i møde. Vores U14 piger blev sidste sæson jysk mester i 2. division, og derfor vil de gerne prøve kræfter med 1. division, ” fortæller Lisbeth Frederiksen, og hun fortsætter: ”Desuden håber vi, at vi kan tilbyde U18 håndbold for både drenge og piger i kommende sæson. Det er mange år siden, at dette har været muligt, men utroligt vigtigt i forhold til at sikre fødekæden til vores seniorafdeling. ”

For at skabe nogle endnu bedre rammer for at udvikle klubben, som i kommende sæson tilbyder håndbold, basketball, cykling, e-sport og 60+ aktiviteter, har klubbens aktivitetsudvalg et par nye tiltag i støbeskeen for at genere midler til at kunne videreudvikle klubben. Martin Ravn fra Løgstør HK´s aktivitetsudvalg fortæller:

”Et helt nyt tiltag, som vi starter op, er en børnebazar. Her vil det være mulighed for at sælge og købe brugt børneudstyr, legetøj og børnetøj. Første gang, vi prøver idéen af, er den 29. september. Derudover går vi med planer om at afvikle et sponsorcykelløb.”

Træningstider for Løgstør Håndboldklubs ungdomsafdeling kan ses her

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!