Lørdag d. 16. januar 2021 - �rgang 15

Løgstør Håndboldklub tænkte alternativt

29-12-2020

I Løgstør Håndboldklub er intet som det plejer i år pga. covid-19. På denne tid af året plejer man at være halvvejs med sæsonen, og derfor har det været en tradition, at klubben har inviteret alle trænere, holdledere, udvalgsmedlemmer og andre frivillige på lækker julemad og pakkespil. 

I år har man kun spillet meget få kampe i turneringen, og det har pga. den landsdækkende nedlukning ikke været muligt at invitere de mange frivillige på julemiddag.

Derfor tog bestyrelsen i Løgstør Håndboldklub initiativ til et lille udendørs arrangement, hvor bestyrelsen sørgede for, at alle corona-retningslinjer blev overholdt i forhold til opdeling i zoner, afstand, håndsprit og mundbind. Det lå nemlig bestyrelsen meget på sinde at få sagt tak til alle de frivillige for deres indsats. 

Formand for Løgstør Håndboldklub, Christian Sørensen, fortæller:

”En halvsæson, der har budt på så mange udfordringer, som vores mange frivillige har skullet forholde sig til. Konstant nye regler ift. træning, kampe, omklædning osv. Og ikke mindst et hav af kampflytning som følge af corona. En hel masse opgaver, som i bund og grund ikke drejer sig om det, vi alle sammen brænder for - håndbolden og det at udvikle vores håndboldspillere. En hel masse, ja lad os bare sige det som det er, trælse opgaver. Opgaver, som ikke var en del af opgavebeskrivelsen, da de sagde ja til at være frivillige trænere, holdleder og udvalgsmedlemmer i Løgstør Håndboldklub.” 

Jens Gregersen fra bestyrelsen supplerer:

”Vi er dybt imponerede og beærede over den indsats, de frivillige har lagt i det her, og tak er kun et fattigt ord til at udtrykke vores taknemmelighed over, at vi er så heldige at have så mange engagerede frivillige i LHK. Det er frivillige som disse, der giver os en tro på, at vi som forening kommer stærkere igennem denne pandemi.”

I samarbejde med Sportigan, Løgstør fik alle de frysende fremmødte frivillige en lille julehilsen og julegave af klubben. De få, som ikke kunne være der, vil få deres gave og tak i det nye år.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!