Mandag d. 21. maj 2018 - Årgang 13
Fra venstre ses Birthe Kjærsgaard, Kirsten Lykkegaard Dahl og Lis Nielsen foran suttetræet i Skoleengen.

Løgstør har fået sig et suttetræ

19-05-2017

Da en kvinde på Facebook efterlyste et suttetræ i Løgstør, fik Lis Nielsen hurtigt en idé, som hun omsatte til handling.

Selvfølgelig skal Løgstør da også have et suttetræ, hvor småbørn kan hænge sutterne, når de er klar til at tage næste step i tilværelsen uden gummiprop i munden. Derfor tog Lis Nielsen fra Løgstør kontakt til Vesthimmerlands Kommune, da hun fandt ud af, at der var et behov for et sted at aflevere sutter.

Lis Nielsen fik opbakning fra kommunen, da hun sammen med Kirtsen Lykkegaard Dahl havde udpeget en avnbøg i Skoleengen bag amfiscenen. Her har kommunen sat en stander i jorden, og den lokale kunstner, Birthe Kjærsgaard, har lavet et skilt til standeren.

I går blev suttetræet afsløret ved en lille uformel happening. Der var dog ingen børn, der var parate til at aflevere sut ved denne lejlighed, men nu er muligheden i hvert fald til stede.

I Løgstør har der været tradition for at aflevere sutter til Julemanden, når Juleskibet kommer i december. Med suttetræet er der afleveringsmuligheder hele året rundt.   

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!