Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15
Folkekklubben kommer til Løgstør Open Air den 16. maj 2020

Løgstør Open Air fuldender årets plakat med Folkeklubben

29-11-2019

Løgstør Open Air præsenterer i dag deres sidste navn på næste års musikplakat. Denne gang er det det danske band Folkeklubben. Folkeklubben opnåede med lanceringen af deres fjerde album ”Sort Tulipan” i 2018 en 1. plads på albumhitlisten over fysisk salg i Danmark og bandet har over de sidste 7 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre på den danske musikscene.

Med præsentationen af Folkeklubben er Løgstør Open Airs musikprogram dermed komplet. Udover ovennævnte kan koncertgæsterne se frem til at opleve Joey Moe, L.I.G.A., Lars Lilholt Band, A Rush Of Coldplay og Creedence Clearwater Repeated. 

Jimmy Støttrup fra Open Air gruppen er rigtigt godt tilfreds med årets musikprogram: ”Vi synes, at vi kan præsentere et rigtigt godt musikprogram igen til næste år. Vi får besøg af Lars Lilholt Band, som vi ved er meget populær og altid leverer varen. Vi har også høje forventninger til resten af vores kunstnere. Joey
Moe og L.I.G.A. spiller en fælles koncert hvor de optræder med deres største hits og måske nogle helt nye som de pt. arbejder på. Folkeklubben har mange ønsket sig til Løgstør i flere år og nu har det endelig været muligt at få enderne til at mødes. Endelig har vi booket to fantastiske tribute bands, som på hver sin måde helt sikkert kommer til at give deres bidrag til festen, så vi glæder os, og det samme synes jeg også, at vores trofaste publikum kan gøre, slutter Jimmy Støttrup.

Løgstør Open Air løber næste år af stablen lørdag d. 16. maj og billetsalget er i fuld gang. Billetterne til koncertarrangementet kan købes via www.logstoropenair.dk og koster lige nu 345 kr. (+gebyr).

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!