Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15

Løgstør Roklub får tilskud til coastalbåd

10-10-2020

Løgstør Roklub har modtaget en donation på 15.000 kr. fra Jutlander Fonden Himmerland og Jutlander Bank til køb af en ny Coastalbåd.

- Jeg er rigtig glad for, at vi kan hjælpe Løgstør Roklub med at købe en ny Coastalbåd, for det er uden tvivl en båd, som mange i klubben vil få stor glæde af, forklarer Lene Schjær-Jacobsen fra Jutlander Bank.

En Coastalbåd nærmest surfer oven på bølgerne, mens andre bådtyper typisk går gennem bølgerne. Derfor er Coastalbåden alletiders til almindelig motionsroning, og samtidig er det nemt at lære at ro i en Coastalbåd.

- Det er vist planen at Coastalbåden kommer på det olympiske program i 2024, men selvom vi nu har givet penge til Løgstør Roklub, forventer vi dog ikke, at der kommer en Coastalroer fra Løgstør til OL. Mindre kan også gøre det; jeg håber blot at den nye båd kan være med til at gøre Løgstør Roklub endnu mere attraktiv for nye medlemmer, slutter Lene Schjær-Jacobsen.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!