Søndag d. 24. januar 2021 - �rgang 15

Løgstørs gamle sognehus bygges om til lejligheder

03-01-2021

Tidligere sognehus er blevet solgt og skal bygges om til 7 lejligheder.

Af Jacob Dalgaard

Brødrene Jens Martin og Jacob Ole Jacobsen har ved årsskiftet købt det tidligere sognehus i Blindebomsgade 19 i Løgstør. Brødrene har mindst 15 års erfaring med udlejning i Løgstør, hvor de har 15 lejemål i forvejen. 

Tidligere var deres far, Kaj Jacobsen alias Murer Kaj, også med i udlejningsforretningen, men han har de sidste 5 år kun deltaget på sidelinjen.

Løgstør Menighedsråd har ejet bygningen i 15 år, hvor den har været brugt som kirkekontor og sognehus, indtil der blev bygget et helt nyt sognehus i 2018. 

De to Jacobsen-brødre vil nu gå i gang med at bygge om og indrette ejendommen til beboelse. Der er i forvejen en 140 m2 stor og udlejet lejlighed på 1. sal, som bibeholdes. På denne etage indrettes der yderligere en lejlighed. I stueetagen bliver der plads til 3 lejligheder, mens der på 2. sal indrettes 2 udsigtslejligheder. 

Jens Martin Jacobsen siger til Lokaltindblik.dk, at lejlighederne bliver lavet ældrevenlige. Dog bliver det uden elevator. 

De nye lejligheder kommer til at variere i størrelse fra 75-115 m2, og de nederste får egen udgang til have. Ejendommen har et nyere tag, men vinduerne bliver udskiftet, og facaden bliver renset af, og defekte fuger vil blive repareret. De nye lejligheder bliver klar til indflytning i sommeren 2022.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!