Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

Lokale kendte vælger sange til sommersang

24-06-2020

Løgstør Kirke tager i denne uge igen fat på sogneaktiviteter efter en længere coronapause.

Af Jacob Dalgaard

Kendte ansigter i Løgstørs bybillede vil i uge 27 og 28 på skift være at finde i Løgstør Kirke, hvor de hver især vil præsentere fem sange, som de har valgt til seks sommersangsarrangementer. Der lægges ud tirsdag den 30. juni, hvor det er guldsmed Helene Clemmensen, der har valgt fem sange, som de fremmødte synger i fællesskab.

Primus motor på sommersangene er sognepræst Pernille Vigsø Bagge, der tidligere har god erfaring med sommersangsarrangementer - blandt andet i et festtelt på havnen. 

Denne sommers sangarrangementer starter hver dag klokken 17 og ventes at vare cirka en halv time. Herunder kan du se, hvem der står for sangvalg og -præsentation de enkelte dage. 

30. juni: Helene Clemmensen, Guldsmeden
1. juli: Birthe Kjærsgaard, Kunsttorvet
2. juli: Jens P. Axelsen, Kanaljazz

7. juli: Jesper Vad, Kon-tur
8. juli: Anders Bloksgaard, Limfjordsmuseet
9. juli: Anni Myrup, Uldjyden

Inden disse arrangementer lægger Løgstør Kirke allerede ud med en klassisk sangaften i morgen torsdag den 25. juni. Her vil organist Asbjørn Høgholm lade deltagerne høre fortællingen "Skrubtudsen vandring" af Tage Voss og med afsæt i denne stå for fællessang i Løgstør Sognehus' foyer. Til dette arrangement vil der oven i købet være indlagt en kaffe- og kagepause.  

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!