Mandag d. 24. februar 2020 - �rgang 15

Lokalhistorisk billedaften i aften

04-11-2019

Onsdag den 30. oktober inviterede Lokalhistorisk Arkiv Aars til billedaften, hvor 70 lokalhistorisk interesserede gæster fik et indblik i arkivets arbejde med at indsamle og registrere billeder. Arkivleder Kim Ørsted Iversen og arkivmedarbejder Maria Christensen viste et udpluk af de mange nye billeder, der i årets løb er blevet indleveret, og som omhyggeligt er blevet gemt i den efterhånden omfattende samling.

I 2019 er der blevet arbejdet målrettet med Aars Lystanlæg og Kimbrerfesten, da der blev iværksat en indsamling af billeder i forbindelse med den nye bog om Aars Lystanlæg, der udkommer i slutningen af november måned. Derudover var der billeder fra Borup Brugsforening, Aars Bank, skomager Jens Chr. Svendsen, fuglekongeskydninger og mange flere.

I pausen kunne de mange fremmødte hjælpe med at sætte navne på ikke registrerede billeder, og hermed hjælpe arkivet frivillige med den videre registrering.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!