Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

Marie er klar igen til næste folketingsvalg

14-01-2020

Efter godt og vel et halvt år i Folketinget er Marie Bjerre allerede genvalgt som Venstres folketingskandidat i Himmerlandskredsen.

Mandag aften blev Venstres folketingsmedlem Marie Bjerre genvalgt som kandidat frem mod næste folketingsvalg på et opstillingsmåde med godt 120 deltagere.

Kredsformand Jens Erik Andersen udtaler veltilfreds:

- Vi er meget glade for at Marie Bjerre er klar på at genopstille. På den korte tid hun har arbejdet på Christiansborg, synes vi allerede, at Marie har markeret sig godt, og hun har allerede et godt netværk. Både i Folketinget og i Himmerland, og det kommer både hende selv og Himmerland til gavn.

Jens Erik fortsætter:

- Med den store tilslutning der er i aften til både opstillingsmøde og nytårskur, ser vi positivt frem mod næste valg, hvor vi håber på sammen med Marie at kunne sætte en ny regering for bordenden. Måske – og forhåbentligt – med Marie som minister.

Ovenpå genvalget som kandidat supplerer en glad Marie Bjerre:

Jeg kunne ikke forestille mig noget bedre bagland end Himmerland, og derfor er jeg glad og stolt over opbakningen til fortsat at være Himmerlands repræsentant på Christiansborg.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!