Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15

Massivt fremmøde til åbning af Dok 55

02-08-2020

Det blev en festlig åbning med dejligt vejr, fadøl, grillmad og musik, da det nye træningscenter Dok55 på Havnevej 55 i Løgstør slog dørene op i går.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Løgstør har fået et nyt aktiv på havnen, der cementerer, at byens tid som erhvervshavn er forbi. På havnevej har den tidligere smedje i nummer 55 fået nyt liv. Den henvender sig nu til private borgere og turister. Under navnet Dok55 blev der i går åbnet et center, som ejerne selv kalder for "en kommerciel træningsplatform med funktionel træning."

Det er familien Severinsen, der står bag. Allan, Trine og Chris driver i forvejen det socialpædagogiske opholdssted Væksthuset og med Puk og Mads er Dok55 nu også en del af familieforetagendet. 

I går var der grill og fadøl, da porten til Dok55 blev åbnet, og mange mennesker dukkede op til åbningen. Det nye sted er for alle, der gerne vil træne eksempelvis crossfit, og Dok55 har også paddleboards, som man kan leje eller få instruktion i. Konceptet bag Dok55 er, at man kan komme og gå som man har lyst, hvis man er medlem. Alle andre kan komme indenfor centerets åbningstid. Udover selvstændig træning er det muligt at slutte sig til holdtræning med instruktør.

Dok55 har lejet sig ind i bygningen, der i dag ejes af Vesthimmerlands Kommune. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!