Onsdag d. 26. juni 2019 - �rgang 14
Casper Larsen i det nye værksted hos Midtfjord Agro i Løgstør

Midtfjord Agro indviede ny butik og værksted i Løgstør

29-03-2019

Casper Larsen kunne torsdag hejse flaget og markere ibrugtagelsen af de investeringer, han har foretaget på Midtfjord Agro, som han overtog for to år siden.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Den dengang 30-årige sælger har ikke siddet på hænderne, siden han for to år siden overtog Midtfjord Agro. Allerede ved overtagelsen havde han lagt planer om at bygge til værkstedet, og nu er det taget i brug. 

I går var der dækket op med borde og stole og pølsevogn i det mere end 600 kvadratmeter store værksted. Værkstedskapaciteten er dermed udvidet betragteligt fra de 250 m2, der var i forvejen.

Men der er også sket store omforandringer i MI butikken, hvor der forhandles lejetøj, værktøj, olie, personlige værnemidler, arbejdstøj, sikkerhedsfodtøj, haveredskaber, katte og hunde foder og meget mere. Førhen var butikken delt i to afdelinger. Nu er det hele samlet i et lokale til gavn for både overskueligheden for kunderne og for personalet, der sparer mange skridt frem og tilbage under ekspeditionerne.

Der er 15 ansatte hos Midtfjord Agro, der tillige har tilkøbt et stykke tilstødende jord for at sikre sig tilstrækkelig plads til fremtiden.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!