Onsdag d. 19. juni 2019 - �rgang 14

Mød byrødderne på håndboldbanen

13-01-2019

Borgerne i Vesthimmerland Kommune får nu mulighed for at tage en svingom med deres lokalpolitikere på håndboldbanen. Den 26. januar inviterer byrådet nemlig til miniturnering, hvor alle kan være med.

Byrådet i Vesthimmerland vil tættere på borgerne, og det skal ske på en alternativ måde. Mens håndboldfeberen raser i Danmark, som netop nu afholder VM, så får borgerne nu mulighed for at spille mod deres lokale politikere.

”Nogen synes, at byrådsmedlemmerne er sådan nogle hævede over alle andre, og det er vi slet ikke. Vi er helt almindelige mennesker, med helt almindelige børn og helt almindelige jobs. Og så er det oplagt at møde folk i afslappede rammer på håndboldbanen”, siger initiativtager og byrådsmedlem Anders Kjær Kristensen (S).

Kampen arrangeres sammen med Bevæg dig for livet, som er et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI, DHF og Dansk Arbejder Idrætsforbund. Det er ikke traditionel håndbold som de 12 byrødder stiller op i, men derimod det nye spil five-a-side, som spilles på en mindre bane, med en blød bold og uden tacklinger.

”Vores gennemsnitsalder blandt byrødderne er nok omkring 60 år, og der er gode chancer for at vinde, for vores hold er helt uprøvet. Men det er også for at sige, at alle er velkomne og det kræver ingen forudsætninger at være med,” siger Anders Kjær Kristensen.

Der hele afvikles d. 26. januar i Vester Hornum Hallen fra kl. 09, og alle kan være med uanset om de nogensinde har stået på en håndboldbane før. Tilmelding foregår til eda@vesthimmerland.dk senest d. 20. januar.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!