Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15
På billedet ses Anette Rolighed Nielsen modtage Frivlligprisen af borgmester Per Bach Laursen, mens kultur- og Fritidsudvalgsformand Asger Andersen ser til.

Mor Rolig løb med frivilligpris

07-10-2020

Anette Rolighed Nielsen står bag Mor Roligs Hjælpeteam, der helt frivilligt påtager sig indsamling og uddeling af alt fra spil og tøj til indbo og mad til trængende i hele Vesthimmerland. Eksempelvis modtager de uledsagede asylbørn i Østrup også gaver. Anette er en kæmpe ildsjæl, som løfter en stor social opgave trods egen sygdom. Hun gør ikke meget væsen af sig, men sætter et kæmpe aftryk med sin hjælpsomhed. Alt dette sker af Anettes egen frie vilje og foregår fra Anettes private bolig i Ullits.

For sin indsats modtog hun i dag Frivilligprisen i Vesthimmerland. En pris, hun var blevet indstillet til hele to gange.

Overrækkelsen foregik i byrådssalen i Aars, hvor alle indstillede, Frivilligrådet og Kultur- og Fritidsudvalget var med til at overvære overrækkelsen. Anette modtog en pengegave på 5.000 kr., som er sponsoreret af Jutlander Bank.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!