Lørdag d. 16. februar 2019 - Årgang 14
Per ”Tutti” Thorsø på motorcykelen og Anders ”Disco” Christensen

Motorcykelklubber går sammen om støtte til børn

05-07-2018

Ni vesthimmerlandske motorcykelklubber tilbyder ture i fire vesthimmerlandske byer den 18. august. Overskuddet går til Barnets Blå Hus i Aars.

De to gamle skolekammerater – Per ”Tutti” Thorsø og Anders ”Disco” Christensen har begge passion for at køre motorcykel, så derfor var der ikke langt fra tanke til handling, da Anders, som kører i CUI Riders i Farsø, for et år siden, kom og spurgte om de to ikke skulle lave et event, hvor de kunne samle ind til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland. De har 2 års fødselsdag den 18. august, og det kunne passende være baggrund for at mobilisere MC vennerne.

- Jeg tænkte kort over forslaget og besluttede at det ville Aars Touring Club gerne være med til, fortæller Per Thorsø. Vi tog kontakt til de andre motorcykelklubber i Vesthimmerland og alle var med på idéen.

- Vi vil simpelthen give kommunens borgere muligheden for at få en bagsædetur på en motorcykel, eller en tur i en klassisk bil. Sammen med handelsstandsforeningerne i Aalestrup, Farsø, Løgstør og Aars vil vi lørdag den 18. august fra kl. 10 køre i alle fire byer. Mange borgere går sikkert rundt med en tanke om, at det kunne være spændende at komme med ud og køre en tur på mc, og her var jo en oplagt mulighed for at det kunne gå op i en højere enhed, både at støtte det gode formål, og samtidigt give folk mulighed for at komme med en tur på mc.

Det vil være muligt både for børn over 135 cm og voksne at komme med på tur, siger Anders W. Christensen. Det vil sige, at alle kommer og stiller køretøj og tid til rådighed. Selv de trykte billetter er betalt af en storhjertet bidragsyder.

- På den måde kan vi sikre at alle de indkørte penge kommer til at give børnene oppe på Banegårdsvej oplevelser hen over sommeren. Vores egne, og vores venneklubber i Vesthimmerland har bakket projektet 100% op, for uden deres samtykke havde det ikke været muligt at gennemføre eventet, som skal foregå i fire byer på samme tid. Ud over vores egne klubber  CUI Riders Farsø og Aars Touring Club deltager Cimbrer MC, HD Brothers, og Blue Berets, alle Aars, samt Farsø MC, Smedene Hvalpsund og Midtfjord MC Løgstør og  Aalestrup Classic Bil & MC Klub. 

- Lige nu arbejders der på tidsplanen, og hvilke pladser i byerne vi skal være på fortæller Per, det vender vi tilbage med. Men sikkert er det, at der kan købes en tur for en flad halvtredser lørdag den 18. august i alle fire byer.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!