Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15
DM Entreprenøren A/S er solgt til Henriksen & Madsen A/S i Løgstør. I går så medarbejderne deres nye arbejdsplads.

Murerfirma køber konkurrent i Aars

15-12-2017

DM Entreprenør A/S i Aars er blevet opkøbt af Murerfirmaet Henriksen & Madsen i Løgstør.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Medarbejderne i de to virksomheder blev i går underrettet om, at fra 1. januar bliver kolleger i samme firma, når Henriksen & Madsen A/S overtager virksomheden i Aars.

DM Entreprenøren A/S har primært beskæftiget sig med landbrugs- og industribyggeri, og indehaver Dennis Madsen har selv henvendt sig til Poul Erik Henriksen og Lars Madsen med ønsket om et salg.

- Jeg sælger på grund af stor efterspørgsel, og vores landbrugsbyggerier bliver større og større. Vi har flere kunder, end vi kan servicere, og samatidig skulle vi ud at finde større rammer, hvis skulle fortsætte selvstændigt, siger 40-årige Dennis Madsen, der selv etablerede firmaet i 2002.

- Hos Henriksen & Madsen har de huset til at varetage vores kunder, og jeg har altid haft et godt forhold til Henriksen & Madsen. Jeg ved, hvad de står for, og derfor henvendte jeg mig hos dem, siger Dennis Madsen.  

Poul Erik Henriksen kender Dennis Madsen som en vellidt entreprenør, og han er stolt af, at han har valgt at henvende sig hos dem i Løgstør.

- Vi står også foran et generationsskifte med nogle af vores folk, så det passer fint at få Dennis ind nu, siger Poul Erik Henriksen.

Med ovetagelsen lukker DM Entreprenøren A/S ned i Aars og aktiverne flytter ind på Himmerlandsvej i Løgstør. Henriksen & Madsen har i forvejen 130 ansatte, mens Dennis Madsen kommer med sine 9 medarbejdere. Selv bliver Dennis Madsen ansat som projektleder med ansvar for landbrugs- og industrikunder.  

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!